Välkommen Krusmynta!

Välkommen Krusmynta!

Igår mellan mjölkpassen på jobbet så åkte jag till svärföräldrarna för att titta till min söta Kajsa. Hon har senast dagarna börjat fyllt i juvret och hon är beräknad att kalva den 24 okt, så jag har haft stor koll på min underbara ko.
Och igår när jag kom så hade den äntligen anlänt 😀 En super söt, dock blöt och skitig (eftersom hon kalvat i skrapgången och en vecka förtidigt) KVIG kalv 😀 HURRA!! Tänk att man för en gångs skull kan ha så tur!
Tog in de i kalvningsboxen och Kajsa är så duktig och snäll. Min fina fina ko <3 och båda är pigga och äter som de ska. Skönt det!

20121018-152645.jpg
Ingen bra bild. Men många fler kommer det bli hehe 😉

Den lilla har fått namnet Krusmynta (som Pippi som ni säkert vet)

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.