There’s no place like 127.0.0.1

There’s no place like 127.0.0.1

Eftersom att Marina börjar jobbet kl 6 (sovmorgon för de flesta pigor) har jag lite tid över på mornarna. Det är ju ingen ide att jag lägger mig igen, sånt brukar sluta i att jag kommer försent till jobbet. Här skulle den bästa versionen av mig vara ett energiknippe som istället för att som nu sitta och knappa på min dator, ge mig ut i frosten på en stärkande promenad. Men jag orkar inte det, eller ens vill. Nääh, jag sitter hellre här och luktar på… Mjaa vad skulle det vara? Det är bara så skönt att inte göra någonting till omväxling för ur det kommer se ut resten av dagen.

Så jag drar upp luvtröjans dragkedja myser ner mig i ett par varma sockor och låtsas inte om att det är höst utanför fönstret. Egentligen är det väl juni och sommaren har precis börjat? Kanske skulle jag ta och bada ikväll?

Det har varit lite svårt att få tag i mig de senaste dagarna och jag ber om ursäkt för de problem jag orsakat er genom att inte äga en mobiltelefon. Vilket tydligen var ett stort problem att inte göra idag. Först när jag slog igång den telefon jag nu lånat insåg jag hur mycket det är jag pratar i telefon. Flera tiotal minuter senare fortsatte sms meddelande komma om att jag var sökt.

Tittar jag ut så skiner höstens morgonsol kallt och kylig emot mig, det är alldeles gråvitt på gräsmattan, jag funderar på att fixa mig någon frukost men tänker att jag tar en macka på väg till jobben sen. Rättar mig själv i nästa tanke och vet att så kommer det inte bli. Jag kommer sitta här och mysa i mina varma sockor för mig själv tills det är bara minuter kvar och sedan kasta mig in i bilen med både mackan och lunchlådan kvar i köket.

Men vad gör väl det? There’s no place like 127.0.0.1 ♥

wiktor

En reaktion på ”There’s no place like 127.0.0.1

Lilla NorpanPublicerat den  1:54 e m - sep 30, 2012

Låter som en rätt bra morgon ändå 🙂 Ja, tänk om det vore juni fortfarande…. Men hoppas på lite sol i Spanien om 5 dagar istället 🙂 Kram på dig

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.