Reperation

Reperation

Väntar på denna kylare till min CPU, troligtvis kommer den idag så jag kan få igång min favorit möbel därhemma. Förtillfället skramlar och brötar den värre än tröska i Grötcha. Den kommer dock spinna som en kisse när denna Hydro sitter i. När det väl är gjort så kan jag äntligen ta tag i bilderna från bröllopsresan, det är några hundra så att sitta med dom vid laptopen luktar ryggont.

Igår innan jag hunnit sluta på jobbet ringer syster och meddelar att våra baggar hade visst gett sig ut på en liten utflykt. Det fick bli myggorna och knotten i Mekrossla istället för mys med frun i tvsoffan. Men så är det att vara djurägare så det var bara för oss att göra det. Tycker dock att de växt rätt dåligt i år, beror nog på det bete de gick på under försommaren.

Nya projekt väntar vad det gäller fåren, det ska grävas en massa diken på ett skifte som vi fått arrendera på 5år, samt en bäverhydda som ska rivas så inte lammen ska behöva simma.

Nu bär det av mot ett dagis, jobbet kallar. Trevlig tisdag på er!

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.