Helgen

Helgen

I helgen var svärföräldrarna borta, äntligen någon annans tur att fara till Örebro området hehe 😉 Så då fick vi äran att ta hand om alla kossor, får, höns och hästar. Vilket jag mer än gärna gjorde då jag inte hade mjölkat på nästan en hel månad och börjar få abstinens!! Så även om de var bara 13 eller 14 kor att mjölka så var det otroligt skönt att få jobba lite 🙂

20120816-113321.jpg
Och imorgon blir det att fixa med fåren. Lammen ska vägas för att se vilka som man kan skilja ifrån. Och dels få reda på vad de väger också för att se om några är redo att skickas på slakt snart. Tråkigt men tyvärr kan man inte ha kvar alla och är svårt också att sälja alla levande som man skulle vilja egentligen.

Måste bara lägga upp denna bild också på den här super söta jersey kvigan!! 😀

20120816-114557.jpg

Ska ta bilder på vägningen imorgon och lägga upp de så ni får se 🙂

Hej så länge!

Kram från Fru Ramsin

Ps. Nu är bröllopet avklarat och vi båda sa JA 😉 så fort vi fått bilderna så lägger vi upp några sådan också 😀

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.