Vårens alla måsten

Vårens alla måsten

Det är samma fullklottrade kalender varje år. Bläcket har i och för sig bytts ut mot ettor och nollor men för den delen är det inte mindre snarare mer inknölade punkter i min kalender. Telefonen ringer och jag lovar, samma sak varje gång. Våren i år utmärker sig från mängden då en del av de inbokade punkterna faktiskt handlar om mig! Eller om oss rättar jag mig själ medan jag skriver. Med bröllop kommer ju som bekant en långtradare med plandering. Det ska pratas hit och det ska bokas dit, men det gör de samma bara det blir bra. Jag skulle kunna prata med 1000-tals bara vår dag blir toppen. Men från vem beställer man fint väder? Eller att alla gäster man vill verkligen kommer? Tillslut är det ju bara att hoppas som åtterstår, och det är jag lite mer av ett proffs på 😉

Det är bara trösta sig med att den som har för lite att göra har tråkigt.

I morgon bär det av mot Närke igen, jag ska ägna mig åt lite hederligt kroppsarbete.
Undrar hur mitt liv kommer se ut nästa vår? Förhoppningsvis är vi då mitt i ett husprojekt. Den som lever får se.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.