Nu är det slut på veckan det är dags för…

Nu är det slut på veckan det är dags för…

Kontoret började redan eka runt klockan 15. Den ligger i luften den där våren, kanske kommer många av de som redan gått hem ställa till det med årets första grillning? Kanske står de redan nu med en ny knäckt kall en och väntar på att kolet ska brinna klart. Fantiserar om det mest bara för att jag är hungrig. Det blev inte mkt till lunch idag, en flottig gammal grillkorv som kassabiträdet förvånansvärt hade samvete nog att sälja till mig. Men den fungerade som buk fylla i alla fall, inte mycket mer än så.

Om ganska precis en timma ska jag och blivande frugan knalla in hos fotografen för att snacka allvar. Ställa honom mot väggen så att säga, kanske till och med ge honom en kram efteråt det får visa sig. Ska bli sköt att kunna pricka av ännu en punkt i listan. En fixar eftermiddag helt enkelt. Senare i kväll ska vi bara fredags mysa, så mycket räckmackesvennson det bara går. Som superledigamysmongos ska vi gotta oss hela helgen. Andas ut och släppa alla måsten. Njuta av de snöslaskväder som har utlovats. Vad vet jag, kanske kniper vi en fika på Dackå’s det vore väl nåt?! – Mums!

Trevlig helg på er!

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.