ROCKON! Med TuneWiki

ROCKON! Med TuneWiki

När jag sitter och klickar mig fram igenom cyperspace så händer det att jag då och då ramlar över något väldigt intressant. Som denna lilla app till Spotify tex. Den visat texten på låten du spelar och du kan då enkelt sjunga med som om du hade en egen liten karaokebar hemma vid skrivbordet. (Kanske något att ta med till kontoret?) Jag fastnade i flera låtar innan jag tacksam över att ingen verkar ha hört mig då inga ilskna knackningar hördes riktade mitt kräsna intresse någon annan stans.

Men sitter du ensam hemma en kväll eller kanske med några vänner så varför inte bränna av ett par favvo låtar med tillhörande text. Det är fullt tillåtet att skråla med, efteråt brukar de inövade bort förklaringarna om varför det lät falskt var bortglömda och utbytt mot ett stort flin då ett nytt begär att bli rockstjärna väckts. Så alla ni blivande rockstjärnor ta och riv av ett par låtar det ska jag göra.

OHYEAH!!!!

wiktor

En reaktion på ”ROCKON! Med TuneWiki

Lilla NorpanPublicerat den  1:42 e m - mar 17, 2012

Ett riktigt partytips ju 🙂 På jobbet…hmmm kanske det inte skulle uppskattas lika mycket 😉

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.