Söndagsnöjd

Söndagsnöjd

Det är en trött och långsam Wiktor som har slagit ned sig framför burken ikväll. En trevlig helg har jag ändå lyckats uppleva utan varken sig benbrott eller krossade glas. Redan i fredagskväll tog jag den lilla såpbilen in till Hudik för att spendera helgens sena timmar i det ljusblåa skenet från dataskärmen med Björn. Där satt vi på var sin stol och märkte knappt att timmarna gick. En sån där helg när man är så där mega ledig. Hjärnan fick släppa allt vad nätverk hette för en stund och koncentrera sig på strategier och paniklösningar i stjärnornas värld. Det gick förvånansvärt bra för oss.

Med en sån helg  i ryggen är jag redo möta vad som helst i veckan!
Gokväll!

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.