Man ska prova allt minst en gång

Man ska prova allt minst en gång

20120202-161804.jpg

Du har kanske känt dig sugen på att byta jobb, se dig om i världen eller bara prova ett nytt nummer på menyn hos pizzerian på hörnet. Gör det! En nära vän till mig brukar säga, man ska prova allt minst en gång. För vad är mer spännande än att sitta på ett tåg/flyg till en plats du aldrig varit utan aning om var du ska sova i natt? Eller köra ”blinda fingret” när du beställer den där pizzan? Kan vi inte lova varann att vara lite mer crazy och spännande spontana ibland? Överraska dig själv med att göra något du inte brukar. Rätt var det är har jag lärt mig något som jag inte hade en aning om att det ens fanns.

wiktor

5 reaktioner på ”Man ska prova allt minst en gång

Blivande Fru RamsinPublicerat den  5:55 e m - feb 2, 2012

Kan vi inte göra det nästa sommar. Ta två veckor och bara åka dit vi vill. Packa väskan och stuva in alla hundar och fara iväg 🙂 Kanske till smygehuk och äta glass eller över till Öland och se vad det bor för tokar där 😉

Lilla NorpanPublicerat den  6:09 e m - feb 12, 2012

Jag kör också enligt samma strategi, att man ska prova allt en gång (nästan allt…). Många säger att de inte tycker om det eller det, eller tycker saker är tråkiga fastän man aldrig testat. Har man testat, då kan man få tycka vad man vill 🙂

Gillar din blogg! Du skriver på ett roligt sätt 🙂

  WiktorPublicerat den  7:58 e m - feb 12, 2012

  Hej vad trevligt att du hittade hit, skoj att du gillar det jag skriver. Det är super kul att höra, allra helst för mig som har haft det tungt med skriva/läsa i skolan.
  Varje besök här på bloggen känns som en seger över mina svenska/engelska lärare som inte trodde att jag kunde något alls. Fraser som ”Nä jag tror inte att en språkresa till England är något för dig” Eller ”Du vet väll att man får sämre betyg om man skriver fult”
  Så tack det värmer verkligen!

  Har man provat så vet man ju så är det.
  Vad sägs om hoppa fallskärm? Jag är säker på att jag skulle vara skraj något så fruktansvärt men är ändå nyfiken på hur det skulle kännas.

   Lilla NorpanPublicerat den  1:18 e m - feb 13, 2012

   Vad vad det för lärare! Såna borde inte jobba som lärare alls! Det kan förstöra så mycket och ingen tror väl på sig själv när man får höra nåt sånt. Mötte ett sånt exempel när jag ett tag jobbade som bildlärare. Tog över efter en person som tydligen inte engagerade sig det minsta i eleverna och gjorde han det så var det för att tala om att de inte kunde rita alls eller dylikt! Alla kan, med rätt stöd och uppmuntran! Och visst kan du!

   Fallskärm ja, det skulle nog sitta lite hårt inne för mig å, men vem vet nån gån så kanske…. 🙂

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.