Emanuel Kunosson 8 år och elektriker

Emanuel Kunosson 8 år och elektriker

Sitter och läser landtidningen idag och blir påmind om den här lilla killen som redan vid 8års ålder klarar av att koppla sladdar. På tuben har filmsnutten som ett lokalt TVteam gjorde om honom setts av en halvmiljon människor. En ljusglimt i vardagen, en liten kille man blir glad av. Bara han norrländska dialekt är ju rent av underbar. Ni som missat denna lilla krabat ta en till på filmsnutten och förflytta er upp i landet till den norrländska byn Grundfors 3 mil utanför Sorsele. Ord som: ”Kom hit! Du ska komma hit! Ja men va ä de då? Hja de vejt ja int”. Får vilken hårbankad knutte som helst att dra på smilbanden.

wiktor

2 reaktioner på ”Emanuel Kunosson 8 år och elektriker

LisaPublicerat den  10:18 e m - jan 14, 2012

Hehe han är ju supersöt!

CaiPublicerat den  6:02 e m - apr 8, 2012

Hej! Här finns ett unikt hemma-hos reportage av denna underbara lilla kille där han visar fler av sina uppfinningar. Dela gärna länken 🙂

http://tiny.cc/jjdgcw

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.