HDD krasch :S varvar det med lite tvättmaskins lyft

HDD krasch :S varvar det med lite tvättmaskins lyft

Sitter och skrynklar näsan mot skärmen i vanlig ordning när ”Zwwwoiiip”, skärmen framför min näsa blir alldeles svart och datorn måste bråkas med för att starta. Som tur var har jag ju en disk till som jag kunde lappa ihop datorn med. Emellan skrivandet, och pluggandet skulle det givetvis bäras tvättmaskin. En syssla som har blivit lite utav en tradition här på Nils-Lars på sista tiden. Den vi bar i dag var den tredje i ordningen, ni som räknar snabbt har då kommit fram till att det blir 4 vändor med tvättmaskiner plus att de som vi slängt ut ska kånkas på lite till för tillfället agerar dom trädgårdstomtar på gräsmattan. I ett sånt här gammalt hus är det alltid något som måste göras, och när man gått igenom alla rumt så är det bara att börja om igen. I höst har turen kommit till tvättstugan, senast den renoverades var jag fortfarande en osnuten pallevante. Nu är den tredje tvättmaskinen på plats och en nu 500gb disk beställd. Saker ordnar upp sig medan hösten blåser kallt runt knuten, gött då med öppen spis och goa kramar 😉

 

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.