Fuffens!!

Fuffens!!

Nått ”Fuffens” måste dessa killar ha för sig, har ingen annan förklaring till att man skriver sån här fantastisk musik. Åkte tåg i tisdags och fann Fuffens i mina lurar. Klasbra åkatågmusik tänkte jag och lät mig svepas med ut över det virvlande Sverige på andra sidan glasrutan. Nu har de bara ett fåtal låtar ute för allmänhetens öron än så länge men som de svänger hoppas jag att det inte dröjer länge innan vi kan höra hela skivan. Hur de låter låter jag dig ta reda på om du nu ännu inte hört dom, kanske får du lust att promenera lite bland gula löv, sitta ner och dricka varmt mysigt te eller så får du så pass mycket dans i benen att det bara måste få ta dig med på en sväng om runt köksgolvet. Så släng mjukisbrallorna, bjud upp grannen till dans, kyss en tjej, krama mamma lyssna och njut mina vänner. Fuffens är här  för att stanna hoppas jag!

De finns bla. att lyssnas här: Fuffens – Singla ner

 

 

Eller kolla in denna video.. Kram på er!!

 

 

 

wiktor

3 reaktioner på ”Fuffens!!

ArchibaldPublicerat den  11:14 f m - nov 21, 2011

Skönt Franz Ferdinandgung där en bit in i låten.

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.