Lättad!

Lättad!


Känner mig som en lemur en varm sommardag:)

Det började pirra ordentligt i magen när bara minuter av tentan återstod, i det stora hela hade den känts rätt ok ändå men man vet ju aldrig. Klicket på lämna in knappen avlöstes med en lättad suck. All denna vånda i onödan! Överraskade mig själv med att spika tentan i dag. Vill inte på något sätt på så att tentan var lätt men mer mallig än så här var det längesedan jag var. Har nu återfått lite energi till att beta av de sista måsten som är kvar i den här kurs delen. Tänk hur snabbt allt kan vända, igår trodde jag att jag skulle stirra på ett underkänt, känns bra att jag har fel i bland. Ska snart ut på en promenad med Skorpan och njuta loss, får ta på mig ett par ordentligt tunga skor nu när axlarna känns så lätta, jag vill ju inte blåsa bort.

wiktor

2 reaktioner på ”Lättad!

MickePublicerat den  3:20 e m - sep 5, 2011

90% på nästa då! 😀

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.