Zz-.-zZ

Zz-.-zZ

Snörvlar i tristess, sitter på min kontorsstol med samma känsla som i 4:e klass, måtte eftermiddagen ta slut snart. Jag har spring i benen, fjärilar i magen och snor i skallen. Sitter i ett vakuum och önskar mig bort till en annan plats där gem och tomma bläckpennor är något främmande. Varför inte halvliggandes i en solstol skuggad av en palm och med bara andas som mitt enda måste. Eller på en segelbåt barfota med blicken fäst på horisonten. Slemmigt jag vet men allt kan vara bättre än det här, jag är inte riktigt van med att inte har något att göra. Sista dagen på ”the Firm” i morgon sen börjar en ny tid med nya äventyr. Kommer tex. kunna spendera mer tid nere hos Martina och vovvarna som förövrigt ska tävla nästa lördag. I morgon bär det iväg västerut på en liten utflykt.

Nä vad sägs om att stämpla ut?

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.