:O

:O

I ett dunkelt rum, i ett varmt Stockholm försöker jag varva ner så pass mycket att jag ska kunna somna så småningom. Fast i en flängarunthitochdit tillvaro börjar jag domna bort rent själsligt. Det ska bli så otroligt skönt när allt lugnar ner sig lite. Och jag får till bringa min tid lite mer som jag vill, med vem jag vill. Fram tills dess får jag fortsätta att fantisera ihop platser dit jag kan för några sekunder pusta ut emellan telefonsamtal och skruvande på trasig burkar. Jag skulle till exempel vakna i ett ljust hotellrum utvilad och på strålande humör. Solen skulle precis vara på väg upp över hustaken medan jag sätter mig upp och funderar på vad jag skulle kunna hitta på just idag. Frukosten överträffar självklart mina vildaste fantasier med choklad fontän och lemurer som serverar kaffe iklädda små röda hattar med en guldtofs. De roar mig att se två äldre tanter besvärat se på när lemurerna vant serverar deras latte. Jag får en plats längs med ena väggen med fönster ut mot det glittrande havet. Solen kastar ett guldbälte över vattnet så att det bildas en väg mot horisonten. Jag sitter stilla och tittar på stället där himmel och guldblänkande hav möts.

Sen sparkar jag till tv-kontrollen från soffan så den smäller i golvet God natt.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.