Färskpotatis och nylammat

Färskpotatis och nylammat

Jag vaknar till liv av nödiga hundar som gnäller tillslut i mer eller mindre panik. Vi måste kissa!! Sjunger de i kör medan jag letar reda på vart jag har lagt mina strumpor. Martina följer med och när de luktat igenom sina favorit buskar och ätit upp maten börjar det kännas. Det här kommer bli en av de trevligaste midsommarfirande jag upplevt hittills. Sånt känner man på sig, det ligger liksom i luften. Efter frukost tar vi oss ut i fårhagen för att träna tre av de yngsta hundarna. Det syns att dom lär sig snabbt, på bara några veckor har en av dom gått från virvelvind till fungerande får hund. När alla hundarna är trötta beger vi oss ut på en upptäcktsfärd för att leta reda på en tacka med två nyfödda lamm, mest för att se så att de mår bra. Sökandet tar ungefär en stund sen hittar Martina en lurvig bak i en buske och där låg dom. Två stycken små söta färskingar. Med darrande ben och stora ögon tar de sina första steg i livet. Sillen intogs med färskpotatis som det ska vara, efter lite lekar och bus är det dags att grilla middagen. Jag önskar er alla en riktigt trevlig midsommar det har alla fall jag. Kram på er

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.