Jordgubbar och mjukglass

Jordgubbar och mjukglass

Vad är det för dag idag? En fråga jag helst inte vill kunna svara på nu när det är sommar och allt. Ställer in siktet på två veckors ledighet långt bort från alla måsten. Lovar mig själv att njuta mer, släppa lite på mina principer. Tänker inte så mycket på imorgon utan tar en stor tugga av mazarinen, halva minst. Kaffet i den lilla pappmuggen är fortfarande varmt, önskar att det var kokkaffe men dricker det ändå. Svensksommar med jordgubbar och mjukglass, skrapsår och plåster. Nog går det inte annat än att tycka om den. Tycker denna sommar värmer lite extra mycket efter vinterns mörker, vi minns alla de när på 2m snö som jämnade bokstavligen hus med marken. Sippar vidare på mitt pappmuggskaffe och grunnar vidare.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.