H som i hemma.

H som i hemma.

En av Rogstas kanske största busfrö! Kallar honom pallevante men han hävdar att han är större än så!

Vaknar med värkande kropp och huvudet fullt av snor, solen träffar mig fräckt i ansiktet tänkte morra lite men ångrar mig. Det tjänar ingenting till att morrande kliva upp ur sängen, slutar ändå bara med att jag råkar fräsa åt någon stackare som inte alls märkt att jag klev upp med ett morr. Tänker istället att det är ju bra att jag inte är sjukare än så här och kliver upp. Efter en kopp kaffe med mamma i köket känns det genast lite bättre. Shottar Kan Yang och små blåbärs påsar som också ska vara skit nyttigt. Äter gröt, tittar på klockan och lägger mig på kökssoffan en stund. Hade jag haft minnesluckor från igår skulle jag gissat på att gårdagen spenderades med att få stryk i UFC, lyckligtvis minns jag nu vad jag gjorde igår men kroppen känns inte mindre mör för det. Tar och lyfter mig upp från soffan i kragen, sätter mig i bilen och far iväg för att hjälpa en stackars vän i nöd. Nu låter det som om jag är Robin Hood eller någon men så värst blodigt var det inte. Allt tog inte mer än ca en timme, jag kom ju hem lite gladare och lite rikare än när jag for. Tillbaka på gården igen så var det dags för fika, i solen så klart. Mörka macker som natta men goa var dom! Å så kaffe såklart! När allt fika proppats in i truten och kakfaten är tomma på de sista smulorna går jag in till kökssoffan igen och degar. Något jag övat på i snart 15år, börjar få in det nu, degandet alltså. Utvilad tar jag en promenad med hårbollen och stortrivs, hejar på alla jag möter, känner igen var enda en. En skön kontrast till stockholmsgröten då det värsta som finns är att råka titta på någon annan. Väl hemma igen har Hoss stackarn lyckats valla in en höna i hallen och förstår inte alls varför mor skäller på honom. Är osäker på om hönorna är lika förtjusta i att bli vallade som Hoss tycker det är att valla dom. Ser fram emot nästkommande helg då jag kommer återvända hit med ännu trevligare sällskap. För att umgås, skratta och så står det en del hemlisar på schemat med. Skulle vara fel ställe att skriva om dom här. Sparar det lite, kan hända att ni får reda på det lite senare.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.