Lagat mat de ni! ^^

Lagat mat de ni! ^^

Det är Tisdag med det känns som måndag. Måste vara för den där långhelgen som vi vanliga människor kallar för påsk. Jag har minst lika många självlysande tankemaskar i huvudet i dag. Men skillnaden är att jag idag inte orkar oroa mig längre. Sitter med trötta fötter och något som skulle kunna vara soundtracket till mitt liv ljuder i bakgrunden. Jag glider vidare med allt på jobbet och hoppas innerligt att mina kollegor är nöjda med det jag gör. Nöjd med middagen jag lyckades koka  ihop ikväll (fick ofc lite hjälp men det är en hemlis!) Det vore lögn och säga att jag behärskar matlagning men jag har en önskan att bli bättre. Måste erkänna att jag skäms lite över att jag inte kan laga så där underbar mat som impar på folk. Antingen så är alla andra skit bra på att laga mat eller så är jag väldigt lätt impad 🙂 Hursom så är det något som varje vuxen människa bör kunna. För övrigt så gillar jag Stockholm mer nu när det börjar bli lite grönt och värmen kommer på riktigt. Trots att jag är en bondpojk ut i nävarna så trivs jag fint här. Vatten, mycket vatten och folk ännu mer folk än vatten. Även en och annan Kanadagås. Men om jag ska vara ärlig och det ska man ju alltid vara så vet jag inte om detta är en stad jag kan se mig själv skaffa familj i. Den är fantastisk på alla vis. Bara det att jag har svårt att se mig passa in.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.