Dansa loss med fantasin!

Dansa loss med fantasin!

Det här  är inte en översikt över Las-Vegas. Inte heller en flygblid över Mexico utan en ruskigt geekig bild på en mailserver. När jag var bara en liten snorig gosse kunde jag sitta långa stunder och fantisera över vilka som bodde där nere bland kretsarna. Och vad var det egentligen som producerades i dom där fabrikerna? Garanterat mini robots eller små rymdskepp. Tycker om barns ohämmade fantasi och kan bli en smula avis när jag ser dom leka med ingenting. Prata med sina låtsasvänner och sjunga nonsens sånger. Skulle jag göra det så låser man nog in mig i ett vadderat rum i tvångströja. Fantasin förbereder oss på att kunna sätta sig in i andras människors situation. (Tyvärr så fixar inte alla det trotts att de ska föreställa vuxna). De kanske hade en fattig fantasi som liten vad vet jag. Tror det kan vara nyttigt att tillåta sig själv att tänka som ett barn ibland. Själviskt och med inte den mista tanke på vilka konsekvenser det skulle kunna ha. Allt för att inte vardagen ska bli grå/trist/dammig som den annars lätt blir när det enda som finns snurrande i skallen är räkningar och måsten. När det som egentligen behövs är en kram och en glass.  Kanske hoppa på en buss och se vart den åker. Miniäventyr som kan förändra vilken värdelös tisdag till en riktig toppen dag.

Så varför inte lova dig själv att minst en gång i veckan bara göra sånt som du blir glad av? Testa det är inte farligt och det gör förhoppningsvis inte ont. Ta ledigt från alla vuxenmåsten och knapra i dig några krumilurpiller. Det värsta som skulle kunna hända är att du missar en tvättid eller betalar räkningen en dag försent. Sånt överlever du jag lovar. I utbyte får du närmare till skratt, en hel hög med massa goa historier att dra för polarna i bastun och om möjligt ett lite roligare liv. Jag brukar lura mig själv att ha roligt. Som att börja dansa till musiken i lurarna och skita i vilka som tittar eller tycker jag är knäpp. Eller varför inte sjunga högt och falskt när du tömmer diskmaskinen på jobbet. Skämmas är för loosers. Blir det pinsamt så är det ju dom som tittar som skäms inte du! Du har ju bara roligt 😉

Dansa loss!
/Kram på er

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.